Julbaka med Dansukker

Hej!
Igår hämtade jag ut ett tungt paket från Dansukker som i år sponsrar årets julbak. Det som ska bli mest spännande att prova är alla produkter med muscovadosocker i eftersom det är något jag tidigare aldrig använt vid bakning. Jag fick även recepthäften med i paketet med många intressanta recept så jag tror vi startar redan i helgen. Aaaaah vad jag längtar :)
 
 
Jag gör alltid pannacotta med Gelésocker multi eftersom det är betydligt smidigare än gelatinblad och ni som följt mig ett tag vet att jag gjort många varianter på pannacotta genom åren. I år får jag nog experimentera ytterligare :) Glykossirapen kommer att passa perfekt till knäck och kola så det blir nog ett par varianter av det också.
 
 

Postat av: Dixi Wonderland

Wow va mycket spännande saker :D Hoppas att bakningen går bra ;D

2015-10-08 @ 14:00:01
URL: http://dixiwonderland.com/Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.