Julswappen 2011.

Jag är jättesugen på att vara med i Julswappen i år. Mindi arrangerar detta för femte gången och för er som inte riktigt vet vad det innebär rekommenderar jag att man går in på bloggen och läser det senaste inlägget, för där finns ALL information, och jag tycker det verkar sååå roligt! :)

För att fatta mig kort så köper man 24 stycken paket till ett värde av 440 kronor (frakt tillkommer). Man skickar sedan samtliga paket till en person man ska agera tomte åt, och dessa ska komma fram innan den första december. Sedan får man själv 24 paket från någon annan tomte, så man har alltså ett paket att öppna i hela december fram till julafton! :) Mer information på bloggen som sagt...

Har ni varit med i Julswappen någon gång, eller ska ni vara med i år? :)

 


Julbloggar.

Jag har sett att många valt att skicka in en ansökan om att få finnas med på JULBLOGGAR.SE, vilket jag också tänkte göra. Där kan man hitta de allra bästa julbloggarna och jag är övertygad om att statistiken höjs om man finns med där! 

HITTAJULKLAPPAR.SE länkade jag redan till förra året, men varför inte påminna er om att kika in den sidan igen? Här finns det fina julklappstips, och nu är det ju trots allt snart tid att börja köpa klapparna så man inte stressar ihjäl sig dagarna innan jul! :)

Julbloggar

Förresten....
Ni som börjat lyssna på julmusik eller tänker att det snart är dags, får självklart sno min julspellista på Spotify. (Tryck på bilden nedanför!) Jag kommer att fylla på listan allt eftersom! Bevaka också gärna min blogg på bloglovin så missar ni ingenting :)

 

bloglovin

Gör egna smycken till jul.

Idag fick jag ett nyhetsbrev från Pagoni, som är en sida där det finns allt att köpa till smyckestillverkning. I brevet fanns den goda nyheten att dom nu börjat fylla på julkategorin 2011, och självklart klickade jag mig in direkt och njöt för fullt. Jag antar att kategorin fylls på ju närmare jul vi kommer, men det fanns en hel del fina prylar nu också! :)

Har ni inte provat att göra egna smycken kan jag absolut rekommendera det. Det är både billigt, enkelt och riiiktigt kul! :) Här kommer ett litet smakprov ur Pagonis julkategori i år...
Titta vad jag hittade...

Hittade Jotex jultidning i brevlådan idag och blev självklart lycklig. Jag har redan kikat lite på sortimentet över internet, men det är alltid roligare att bläddra i en mysig katalog! :)
TIPS!

Ett tips på att finna lite julstämning är att gå in på Weheartit och söka på till exempel Christmas eller något annat som har med julen att göra. Då kommer det upp en massa mysiga bilder som man kan titta på, och de flesta håller en väldigt hög kvalité. Förutom mysfaktorn kan få väldigt mycket inspiration. :)

Dessa kommer till exempel från Weheartit....


Julstämning till din vägg-tv.

För någon dag sedan hittade jag denna DVD-"film" på hyllan, inplastad och allt. Jag hade helt glömt bort att jag faktiskt hade vunnit denna förra julen. Eller ja, den kom inte förrän i våras och det är väl kanske därför jag stoppade undan den utan att ens provkolla.Det är en DVD-skiva på 60 minuter som visar ett bildspel med julmusik. Jag tror absolut att den kan vara mysig att kolla på en mörk decemberkväll samtidigt som man sitter och äter ost och kex eller något liknande :) Har ni sett något sånt här?


Nu åker julgrejerna fram!

Jag sprang in en sväng på Dollarstore idag och insåg till min förtjusning att de var i full rulle med att plocka upp årets julgrejer. Det var rörigt, och kartonger stod lite överallt, men dom hade faktiskt hunnit få upp en hel del och självklart var jag tvungen att ta några kort med mobilen. Nog visste jag att dom brukar vara tidiga...men i mitten av September??? :)


Jul hos Village.

Jag var inne på Village hemsida och bläddrade i deras nya höst- och vinterkatalog. Jag älskar verkligen Village och det är en upplevelse att gå in i butiken, framför allt vid jul. Detta var vad jag hittade i katalogen som är julreleterat. Hoppas det finns i butik snart....men jag får nog vänta åtminstone en månad till :(

Såhär ser en perfekt söndag ut.

 


Såhär spenderar jag min kväll...


Blossas glöggsmak i år.

 

 


För mig som avskyr kaffe var detta inte någon höjdare precis, men det är roligt att Blossa vågar sig på nya smaker, och jag tror säkert att kaffeälskare kommer sluka denna som om det vore vatten, haha. Vad tycker ni om årets smak Arabica? Var det någorlunda väntat och blev ni nöjda?


Adventskalendrar.

God morgon!
Det är jättekul att se att så många tittar in här varje dag trots att jag skriver väldigt sällan. Jag kommer inte att komma igång med skrivandet på riktigt innan Oktober, för att bevara stämningen, men då och då dyker nog ett inlägg upp och det är underbart att läsa alla andras julbloggar som redan är i full rulle :)

Såg precis att Gekås fått in adventskalendrar...mysigt!


VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.