Fyra månader kvar till julafton

Hej vänner!
Fyra månader kvar till julafton och om en månad har åtminstone de första butikerna börjat ta fram sina julsaker. Det brukar vara bland annat Dollarstore och Rusta som är tidiga med detta men inte långt därefter brukar fler butiker haka på och rätt som det är finns det jul i varje affär :)
 
För ett par dagar sedan var det TVÅ grader utomhus när jag klev upp på morgonen. Den tjocka dimman bortanför bergen gjorde det sådär extra mysigt och helst ville jag bara brygga mig en kopp te och mysa ner mig i soffan. Eller nä, helst ville jag somna om eftersom klockan var halv 5, men det ville inte lilltjejen här hemma ;)

Jag tänkte bara kika in och säga hej egentligen. Än så länge är det inte så mycket jul i huvudet men ju mer hösten och kylan tränger sig på, ju mer längtan får man ju såklart. Tiden går ju så fort när man har småbarn också så snart är vi nog mitt inne i julstressen ;)
 
Ha det fint så länge!
 
Inte än men snart kanske.....
 

Smygstart, bebisar och boknyheter

Hej på er!
Jag har inte skrivit sedan i december men nu när det blivit augusti och hösten börjar göra sig påmind är det väl dags att smygstarta i alla fall!? Jag har sett att ni är många som redan börjat skriva lite sporadiskt så jag ska väl inte vara sämre trots att det blir få inlägg fram till september/oktober någon gång.
 
Jag har även sett att både Johanna och Jessica är gravida och väntar sina första barn - grattis tjejer! Inte heller där ska jag väl vara sämre utan även vi välkomnar en ny familjemedlem, denna gång i början av december. Förra julen hade vi en 4-månaders (snart fyller hon 1!) och denna gång får vi alltså en nyfödd lagom till jul. Här går det undan ska ni veta ;) Just detta kommer också att bli en "ursäkt" till att bloggen inte riktigt kommer att bli lika aktiv i år, åtminstone inte i december. En hel del recensioner, och då tänker jag framförallt på glöggrecensioner kommer att få vänta till nästa år eftersom det är nolltolerans när det gäller alkohol denna höst. Men i oktober och november ska jag försöka blogga på för fullt om inte krämporna kommer och tar mig :)
 
Jag har för övrigt kikat i ett par höstkataloger från olika bokförlag och den mest spännande nyheten för i år står Semic Förlag för tycker jag. Det är Pernilla Wahlgren som släpper boken "Pernillas julgodis" i oktober. Det är helt klart en bok som kommer att införskaffas i år. Ju närmre julen vi kommer dyker det nog upp ännu fler julnyheter. Jag håller utkik!
 
 

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.