SÖKES: BLOGGDESIGN!

Jag har ett problem...jag har ett ganska stort problem faktiskt....
 
Jag är sugen på en ny bloggdesign men hur mycket jag än googlar och försöker pilla själv i kodmallarna så blir det inte bra. Jag fattar naaada och skickar därför ut en efterlysning på någon duktig människa som kan fixa en design åt mig? Självklart betalar jag för den och jag är öppen för alla förslag så länge designen är julig.
 
Intresserad?
Hör i så fall av dig här eller via mejl så kan vi prata mera! :)
[email protected]
 
PS. Om ingen nappar är jag självklart öppen för kommentarer med tips och trix!
 
UPDATE:
TACK till er som hört av er. En ny design är på G! :)
 

Frost, onepiece och jul-te.

Brrrrrrrrr.
Imorse var det 2 grader och höstens första frost utomhus. Hörde även att flera hade haft minusgrader imorse så nu tar jag faktiskt farväl utav sommaren och välkomnar hösten med öppen famn. 
 
Jag har krupit ner i min onepiece med rosa snöflingor på, tillsammans med en kopp jul-te och bara njuter. Har ju förresten glömt bort att berätta att min boendesituation är helt annorlunda just nu än vad den var förra året. Den 18 december 2011 träffade jag för första gången min nuvarande pojkvän och idag bor vi faktiskt ihop i ett stort hus ute på landet kan man säga. Det är jättemysigt här och jag är övertygad om att denna jul kommer bli den bästa någonsin. Och tänk vilken tur ni har, som kommer att få följa den här på bloggen! ;)
 
Ha en bra dag och drick MYCKET te vettja. Finns det nåt bättre såna här dagar??
 

Loppisfynd.

Hej!
Jag var på loppis igår och det fanns otroligt mycket julgrejer. Tyvärr var väldigt mycket alldeles för dyrt tycker jag, och en hel del var kantstött eller trasigt på andra sätt. Jag fick dock med mig liiite saker hem, nedräknaren på sista bilden är jag mest nöjd över :)
 
 

 

Blossas årgånsglögg 2012.

Fick reda på av Tomtens dotter att det enbart är 16 dagar kvar till Blossa avslöjar sin årgångsglögg 2012. Först tänkte jag att hon hade skrivit fel, så jag var ju tvungen att kika in på Blossas hemsida och kolla om det verkligen stämde ;)
 
Och varför skulle självaste dottern till Tomten ha fel? Titta här!
 

The body shops julkollektion.

HEEEEEEEEEJ.
Jag tänkte att jag skulle hålla ut åtminstone till September (helst till oktober) innan jag skrev ett inlägg här men jag kunde inte låta bli när jag såg detta inlägg på facebook idag:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För er som läst min julblogg ett tag vet att jag ÄLSKAR The body shop och det är alltid lika fantastiskt när deras julkollektion lanseras varje år. Självklart kommer jag att köpa en julkalender från dom även i år. Såhär såg det ut förra året:
 
 
 

Och nu när jag redan har tjuvstartat med bloggen får jag väl tillåtelsen att fortsätta också hoppas jag? Jag återkommer när jag kommer med fler juliga nyheter och tankar :)
 
Ett extra hej till Tomtens dotter också! NU är jag tillbaka :)

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.