Julens dofter.

Jag har jul-te kvar från förra julen och dessa är perfekta att plocka fram om man vill frambringa julkänslor. Detta lussebulls-te är smarrigt och smakar jul, och jag rekommenderar även pepparkaks-te som är underbart gott. Vill man få fram julkänslor rekommenderar jag att man tar fram alla julens dofter, som till exempel kanel, ingefära och kryddnejlikor!Gekås får Tomte-påfyllning.

Julsortimentet på Gekås i Ullared fylls på hela tiden och idag kunde man hitta dessa bilder i deras blogg.
Jag är riktigt sugen på att åka dit i November, eftersom jag aldrig varit där förr...det är säkert väldigt mysigt att åka dit vid jul skulle jag kunna tänka mig :)


Länkning.

Jag är precis hemkommen från ett stekhett Turkiet, och nu har jag tagit farväl av värmen och sommaren och välkomnar hösten och vintern med öppna armar. Sommaren har varit okej, men jag brukar alltid lyckas ha bättre vintrar...kan det vara för att julen är då? ;)

VIKTIGT!
Jag länkar jättegärna till eran julblogg, så skriv gärna en kommentar så fixar jag det! Jag kräver ingen länkning tillbaka trots att det är trevligt, utan jag gillar att läsa allt som har med julen att göra, så skriv gärna! :)

 

 


SVT:s julvärd 2011?

Det är ett ganska bra tag kvar innan vi får reda på vem som blir SVT:s julvärd i år. Jag hade inte tackat nej till Ernst Kirschteiger i år igen (sist var år 2004) eftersom han är en sådan otroligt mysig karl. Hade jag varit tvungen att byta ut min pappa mot någon så hade det definitivt blivit Ernst som fått den nya rollen. Nu kommer det ju dock inte bli han i år, men man kan väl drömma...

 

 

Har ni någon önskan om julvärd i år? Varför inte slänga in bloggerskan Blondinbella, charmknutten Måns Möller, allsångssnyggingen Måns Zelmerlöw, eller varför inte allas våran Helge Skoog som antagligen skulle göra ett kanonjobb? Ja, vi får vänta och se helt enkelt...

 


Tänd ett ljus.

Hej på er!
Jag klickade mig in på alla mina länkar och såg att väldigt många har börjat skriva i sina julbloggar, vilket jag tycker är helt fantastiskt roligt! Jag vet att det bara är Augusti, men tiden går så ofantligt fort och snart är julen förbi känns det som...så fortsätt skriva, så ska nog jag ta tag i det hela snart jag också! :)

Allsång på Skansen avslutade idag med "Tänd ett ljus" och jag satt i soffan med ett stort leénde på läpparna. Det var humor på hög nivå samtidigt som hela Skansen utbringade julkänslor.

 


VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.