Första julen som mamma

Hej på er mitt i sommaren!
Egentligen var det inte meningen att jag skulle skriva något nu i sommar men jag tänkte att det är bättre att släppa nyheten i förväg istället för att komma med det när allting redan är klart ;)

Julen som var blev väldigt speciell för oss här hemma eftersom vi fick reda på den 13:e december att vi skulle bli föräldrar. Pyret är beräknat att komma om en dryg månad så i år kommer alltså även ett barn att vara inblandad i julbloggen och årets jul kommer antagligen att bli något helt nytt. Första julen som mamma! :)
 
Planen är att bloggen ska vara precis lika aktiv som de tidigare åren, men nu återkommer jag nog inte förrän i september/oktober när jullängtan börjar sätta in. Nu finns det alldeles för mycket annat att tänka på redan ;)
 
Hoppas ni har det fint i sommarvärmen!
 
 
 

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.