Fyra månader kvar

Hej på er!
24:e augusti idag, vilket betyder att det är fyra månader kvar till julafton. Jag ser att många av er andra julbloggare, eller ja, de flesta faktiskt redan börjat blogga och jag tycker det är superkul trots att jag fortfarande inte kommit igång att kommentera. (Snart så!) Själv kommer jag att ligga lite lågt i ett par veckor till eftersom det inte är så mycket jul i min värld ännu. Dollarstore brukar vara dom som får mig att börja tänka på julen eftersom dom brukar slänga upp sina julprylar redan i mitten av september. Blir det likadant i år får tiden utvisa men inte mig emot för det vore trevligt med lite jul snart ;)
 
För er som undrar så fick jag en fantastisk dotter för 8 dagar sedan och även det är en anledning till att bloggen får vila en stund till. Jag har dock börjat kika på lite outfits till henne inför julen. Det finns ju så mycket fint :)
 
Hoppas allt är bra med er så hörs vi när vi hörs!
 
 

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.