Nu kör vi!

Hej och god morgon!
Det är nästan åtta månader sedan jag skrev det senaste inlägget här men inte förrän nu har jag väl känt något riktigt sug efter jul. Mycket beror på att jag har fullt upp från morgon till kväll med en trotsig nybliven tvååring och en gnällig 9-månaders med separationsångest. Haha, skallen är fullt av massa annat helt enkelt....
 
MEN. Nu börjar träden att förbereda sig för höst och förra veckan hade vi bara 3-4 grader på morgnarna, så nog är hösten på G alltid. Lite ångest över att sommaren som vanligt gick fort men samtidigt ser jag fram emot den mysiga hösten med allt vad det innebär.
 
Förra året var jag osäker på om det skulle bli ett julbloggsår 2015, men som det ser ut just nu blir det så. Tiden kanske inte räcker till alla gånger men jag får försöka se det som en kul grej och skriva när jag vill, inga måsten. Det har varit mycket sponsrade inlägg under åren men det ska jag försöka dra ner på rejält i år. Jag fick dock ett spännande mail igår som jag inte kunde tacka nej till, men för övrigt ska jag bli bättre på att säga nej :)
 
Hur mår ni? Hur är vädret hos er? Hänger ni på i år igen!? :)
 
 

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.