Pelle Svanslös firar jul

Jag har fått hem ett recensionsexemplar av Pelle Svenslös firar jul. Boken handlar om att det snart är dags för jul i katternas Uppsala. Pelle Svanslös och hans vänner är mitt uppe i förberedelserna och Pelle vill ge kattungen Frallan en underbar första jul genom att lära honom allt om vad julen innebär. Någon är dock ute efter att förstöra för Pelle Svanlös. Vem kan det vara och hur kommer det att gå? 
 
 
Jag älskar Pelle Svanslös och älskade julkalendern när den gick på tv. Denna bok bjuder på otroligt mycket julstämning med en spännande berättelse och fina bilder. En bok som både passar att läsa högt för en skolklass eller hemma i soffan med barnen. 
 
Pelle Svanslös visar att julens budskap är att våga vara snäll vilket busarna Måns, Bill och Bull hela tiden motsträvar. Det är ett 40 sidors långt äventyr om hur Pelle kämpar för att få den bästa julen någonsin för den söta lilla kattungen Frallan. 
 
Boken passar barn mellan 3-6 år och den är väldigt lättläst samtidigt som bilderna lockar till läsning. Min dotter som bara är två älskade bilderna och hade därför tålamod att också lyssna på sagan trots att vi fick dela upp den ett par gånger. En spännande bok för barnen och hur ska det gå när det helt plötsligt dyker upp TVÅ jultomtar på självaste julafton!?
 Boken finns att köpa på bland annat Bokus där den kostar 95 kronor.
Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.