Bland tomtar och troll

I år är det den 108:e upplagan av Bland tomtar och troll som ges ut. En riktig klassiker som släpps varje år med nya sagor. Sagorna är anpassade efter barn mellan 6-9 år men passar nog både yngre och äldre barn också.
 
 
Jag älskar denna klassiker och i vår bokhylla står det många Bland tomtar och troll uppradade. I år innehåller boken fyra stycken helt nyskrivna sagor av bland annat Ulf Stark. Det är mest text i boken, vilket kanske kan kännas en aning tråkigt för de yngsta barnen men då och då kommer det bilder och dessa är otroligt välgjorda.
 
Sagorna är spännande och bjuder på variation. En riktig toppenbok att läsa högt som lärare för sin skolklass tycker jag. Varför inte varje dag i december?
 
Boken finns att köpa på bland annat Bokus där den kostar 110 kronor. Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.