Julköttbullar

Hej på er!
Igår gjorde jag som sagt årets julköttbullar och det är så himla skönt att vara klar. Det finns ju roligare saker att göra än rulla köttbullar om ni frågar mig, haha. Jag gjorde på 1,6 kg och det blev 107 stycken stora köttbullar. Jag tänkte ett tag att jag skule skriva ut receptet här men sen kom jag på att jag inte har något, haha. Jag går alltid lite på känn när det handlar om just köttbullar och biffar.
 
Jag fick dock hem årets julsenap från Apoteksgruppen förra veckan och den slängde jag självklart i. En otroligt god och smakrik senap och tre matskedar passade alldeles ypperligt i köttbullssmeten. Annars hade jag i grädde, ströbröd, ägg, gul lök, salt, peppar, vitlök och cayennepeppar. 
 
 
Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.