Årets första julmust

God kväll!
Hoppas allt är fint med er. Här har höstförkylningen precis dragit förbi och imorgon väntar inskolning för dottern på förskolan. Spännande!
 
Jag har sett att många julbloggare redan hittat julmust i sina butiker och självklart har jag gått runt och varit avundsjuk. Förra året hittade jag inte julmust förrän 17 oktober så därför hade jag inga som helst tankar på det när jag stövlade in på Coop idag. Tror ni jag blev förvånad när jag möttes av just julmust vid ingången? JA. Och en lyxigare variant var det också - Nygårdas ekfatslagrade julmust. Så nu sitter jag här, den sista september och DRICKER JULMUST. 
 
Tänk att något så litet kan göra ens dag....
 
 

Postat av: Vanna

De är så fina! Dock lite för mycket träsmak för min del. Äntligen börjar det :D

2014-09-30 @ 22:10:14
Postat av: Matilda

Fy fasen vad gott! Jag dricker inte julmust själv förrän närmre första advent, men då längtar jag efter det som en galning :)

2014-10-01 @ 07:43:50
URL: http://julpurist.blogg.se
Postat av: Ammie

Jag letar med julmust, sitter avundsjukt och läser alla andras inlägg om att de dricker julmust men inte hittat någon själv ännu. Var några dagar sen jag var på Ica nu så får åka ner senare idag och leta igen, sist gick jag nog tre varv runt drickorna så jag inte hade missat dem. Annars får jag väl kolla i grannorten senare i veckan när jag ska dit :P.

2014-10-01 @ 07:48:00
URL: http://ammies.se
Postat av: Victorias jul

Tycker den där nygårda är rätt god. Såg att den fanns på Ica här där jag bor också. Men jag dricker i princip inte läsk så men det brukar bli nåt glas julmust i alla fall. Så jag brukar vänta till advent

2014-10-01 @ 08:16:13
URL: http://victoriajul.blogg.se
Postat av: Johanna (Johannas julblogg)

Jag vill också få tag på julmust - men det måste vara Hammars!

2014-10-02 @ 20:28:39
URL: http://johannasjulblogg.blogspot.comSkriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.