Kylig torsdag och ris á la malta

God kväll på er!
Imorse vaknade vi upp till 10 minusgrader. Huuualigen, man var inte kaxig när man var tvungen att gå ut halv 9 på morgonen och skjutsa dottern till förskolan. Det som är positivt med kylan är i alla fall att det är så otroligt vackert utomhus. Allt glittrar av frosten :)
 
Ikväll har jag städat men inga stakar är ännu uppe.....och jag som skulle ha det klart förra helgen tänkte jag. Ja ja, det känns som att jag kommer få vänta med att föda barn till december ändå så jag hinner nog i helgen. Huvudsaken dom är uppe till söndag och jag skulle ju aldrig förlåta mig själv om så inte vore fallet ;)
 
Idag blev det för övrigt Ris à la malta till mellanmål. SÅ GOTT. Imorgon är det fredag och det betyder att adventshelgen börjar.....iiiiiih vad fort det går! :)
 
 

Postat av: Anna

Hur gör du saftsåsen?

Svar: Sorry, men den är köpt :)
Amandas jul

2014-11-28 @ 19:39:38Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.