Första advent

FÖRSTA ADVENT
Det har ekat tomt här i ett par dagar igen men det är för att tiden inte har funnits för att blogga helt enkelt. Det blev en sista minuten-städning i år och inte förrän vid 22-tiden igårkväll var vi helt klara och den sista ljusstaken var uppsatt. Pjuuuh, nu är det gjort i alla fall och det är såååå mysigt här hemma just nu.
 
Igår var vi bjudna på ett litet minijulbord hemma hos min pappa med bland annat skinkmacka och risgrynsgröt. Idag ångrade jag att jag inte hade förberett någon gröt till frukost men det blev bra ändå eftersom svärföräldrarna ringde och frågade om vi ville äta med dom, så det blev gröt och skinkmacka även där. Jag skulle kunna äta risgrynsgröt hela december, haha.
 
Jag har inte hunnit ta en massa bilder på pyntet här hemma än men återkommer såklart när jag gjort det. Vi funderar på att slänga upp granen ikväll också om vi orkar, så får vi se hur länge den får stå orörd. Kan tänka mig att det är en liten 1-åring som kommer att vakna imorgon och vara aaaalldeles för fascinerad ;)
 
 

Postat av: Elin Gåhlin

Vilken härlig frukost!

2014-11-30 @ 13:53:38
URL: http://elingahlin.blogg.se/
Postat av: Annika

Gott!

2014-11-30 @ 19:12:29
URL: http://blogofphoto.webblogg.seSkriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.