Julmusik

Hej på er!
Imorse när det var matdags för dottern vid halv 6 var det hela 11 plusgrader utomhus. Vad hände med de vackra mornarna med frost? Nu känns det bara grått och trist ute och tydligen ska det vara plusgrader resten av veckan också....men men, man slipper åtminstone skrapa rutorna på bilen när man ska iväg :)
 
Jag har läst diskussioner om hur vissa vill vänta med julmusiken in i det sista. Själv gör jag allting när jag känner för det. Är jag sugen på risgrynsgröt eller pepparkakor i augusti så äter jag det. Vill jag läsa julböcker mitt i sommaren så letar jag fram dom. Varför vänta? De senaste dagarna när dottern varit lite smågnällig har jag tryckt igång julmusik på spotify och så har hon fått somna till det. Hon kommer brås på mamma, jag lovar ;)
 
Är ni som jag, och lyssnar på julmusik redan nu får ni gärna låna min spotifylista.
Tryck på bilden så kommer ni direkt dit :)
 
 

Postat av: Elin Jonsson

Sv; Ja, verkligen! :D

2013-10-23 @ 18:09:35
URL: http://elinviktoria.webblogg.se/
Postat av: ≈Sanna≈

Vilken härlig lista, bara massa härlig musik. Lyssnar på den och tycker inte det är för tidigt inte. Började för någon vecka sedan att lyssna på enstaka låtar men nu är jag redan igång och lyssnar på julalbum :)
Ha en fin helg!

Svar: Tack! :) Ja, det är ju så härligt med julmusik, oavsett när :) Detsamma!
Amandas jul

2013-10-25 @ 12:05:23
URL: http://cdwoman.blogspot.seSkriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.