Julklappstips till den som redan har allt

Julklappar är svårt, och vad köper man egentligen till någon som redan har allt? Jo, något som används, något som tar slut, något som man inte bara kan låta stå och något man egentligen kan köpa år efter år utan att det blir tråkigt - godis. 
 
Så, vad köper man för godis? Jag skulle väl kanske tycka det vore lite småtråkigt om det låg en påse djungelvrål eller en maraboukaka i mitt paket. Förstå mig rätt, jag älskar choklad och jag skulle säkert få i mig en tre-fyra chokladkakor på rad om jag bara försökte. MEN, det är inte en julklapp. En chokladkaka går jag och köper själv på affären.
 
Skulle jag dock öppna mitt paket och se en strut från Åre chokladfabrik ligga där i, DÅ skulle jag bli glad. Här snackar vi kvalité och lyx och det är ju precis det man vill ha i sina julklappar. Här hittar man dessa strutar på inredningsbutiker och bara det visar ju på hur lyxigt det är. Förutom innehållet är ju även förpackningarna väldigt fina.
 
Som jag skrev för några dagar sedan fick jag hem ett gäng julstrutar i brevlådan. Dessa är så kallade "säsongsstrutar" och finns alltså bara nu, under julen. En strut kostar 59 kronor och enklast handlar du i Åre Chokladfabriks webshop. Vill man ha en speciell smak så som till exempel marsipan, knäck eller pepparkaka finns det strutar med enbart dessa tryfflar. Jag rekommenderar dock strutarna "God jul!" och "Glad vinter!". I dessa två strutar gömmer sig flera olika tryfflar och det är alltid spännande att ta en och se vad den innehåller.
 
Julklappstips till den som redan har allt - En strut från Åre Chokladfabrik.
 
 

Postat av: Jul hos Linda

Jag har faktiskt fått Åres choklad i julklapp flera gånger, väldigt uppskattat måste jag säga! :) Och kul att de säljer dessa superfina strutar här i småstaden i Finland också ;)

Svar: Jaså? Vad kul! :) Hehe, vilken tur :D
Amandas jul

2013-10-22 @ 08:57:54
URL: http://julhoslinda.blogg.se
Postat av: Vanna

De ser så fina ut men jag undrar ungf hur många bitar det är i en strut? :)

Svar: Hmm, kan det vara ungefär 10 bitar kanske? :)
Amandas jul

2013-10-22 @ 09:03:28
Postat av: Olivia - LJUVA JUL

Tycker att saffranstryffeln låter ljuvlig! :)

Svar: Ja, den är god, smakar mycket saffran faktiskt :)
Amandas jul

2013-10-22 @ 21:21:04
URL: http://ljuvajul.blogg.se
Postat av: Johanna - a piece of everything

Saffranstryffel låter spännande! Nästan så man ska köpa en sån till sig själv i jul, haha :D

Svar: Ja, en julklapp till sig själv är ju aldrig fel :)
Amandas jul

2013-10-24 @ 14:05:31
URL: http://johannamariakallgren.blogg.seSkriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.