Pixiadventskalender

Chokladkalendrar i all ära, men är det inte roligare och framförallt bättre att ge barnen en kalender med vettiga saker i istället? Böcker till exempel, som kan vara bland det nyttigaste som finns för ett barn. Lek och lära på samma gång.
 
Igår fick jag hem en Pixiadventskalender som är en julkalender innehållande 24 stycken Pixiböcker. Kalendern som finns hos bland annat Adlibris kostar inte mer än 162 kronor och det priset känns ju mer än överkomligt. Jag har även hittat den på bland annat Coop och eftersom ni inte hinner få fram kalendern till 1 december via internet rekommenderar jag att ta en tripp till affären i helgen.
 
 
De 24 luckorna är fördelade som så att hälften är på ena sidan och den andra hälften på andra. Jag gillar att det är olika designer på sidorna och framförallt att kalendern är så stor och mysig. En kalender jag är övertygad om att de flesta barn skulle älska.
 
Det ska bli kul att få öppna första luckan på söndag och se vad som gömmer sig där i. Böckerna kommer inte bara jag att uppskatta utan även dottern om ett par år. Tills dess får systerdottern något att göra :)
 

Postat av: Madde

Det där är utan tvekan en av de bästa julkalendrarna jag sett! Underbar ju, och bra pris :) Nästan så jag har lust att köpa en till mig själv! :P

Svar: Ja, eller hur! Otroligt bra pris och kul med böcker varje dag :)
Amandas jul

2013-11-29 @ 18:59:18
URL: http://www.cochise.se
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Riktigt vettig julkalender!

2013-12-02 @ 21:14:43
URL: http://dolphin.blogg.se/Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.