Blossa 13

Häromdagen hämtade jag ut ett paket med Blossas årgångsglögg som i år har fått namnet Dalecarlia. Det har varit mycket spekulationer kring glöggen eftersom Blossa inte velat avslöja någon smak utan det har varit upp till konsumenten att gissa vilka smaker som döljer sig i glöggen.
 
Detta gjorde det extra spännande att smaka årets glögg från Blossa tycker jag.
 
 
Flaskan är fantastiskt fin och påminner mycket om Dalarna som också är meningen. Den röda färgen gör även att glöggflaskan känns julig och den är verkligen inbjudande.
 
Jag hade rätt höga förväntningar på glöggen för man tycker ju att den borde vara spännande när smakerna är hemliga. Tyvärr så blev både jag och sambon väldigt besvikna. Vid uppvärmning doftade det väldigt mycket glögg men smaken var otroligt tunn och det som kändes som lingon var bara surt. Det fanns ingen riktig glöggsmak där och det är ju trots allt det viktigaste tycker jag. Sedan var glöggen som sagt alldeles för sur och jag saknade någon slags sötma.
 
Nä, vi dissar årets glögg från Blossa och är glada över att det kommer nya smaker varje år. Gör om och gör rätt till nästa år.

Postat av: Erica Nilsson

Jag tyckte att den vart godast rumstempererad. Så testa en slurk till :-)

Svar: Ahaaa, får göra det :)
Amandas jul

2013-11-23 @ 10:43:44
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag håller med, blev besviken jag med. MEN flaskan makes up for it en del åtminstone;) Den är ju superfin bara att ha framme på bordet! Haha.

Svar: Haha, ja, supersnygg var den! Synd på smaken bara...
Amandas jul

2013-11-23 @ 10:52:25
URL: http://www.babyitscoldoutside.se
Postat av: Madeleine

Snygg flaska är det iaf :)

Svar: Ja, alltid något :)
Amandas jul

2013-11-25 @ 19:02:38
URL: http://madeleinesrecept.wordpress.com



Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.