VooDolls

Igår låg dessa två sötnosar i postlådan. Det är så kallade VooDolls och du hittar dom hos Koalaplan. I postlådan låg en ängel och en jultomte som båda kostar 99 kronor styck. MEN, uppger ni koden AMANDASJUL15 i kassan så får ni hela 15 % rabatt på eran beställning hos Koalaplan. Rabattkoden räcker fram till julafton så in och titta om ni hittar någon julklapp :)
 
Angel
"Angel har gudomliga krafter. Hon är odödlig och använder sina övernaturliga färdigheter till att skydda och vägleda. 

Hon är klok, omtänksam och älskar att hjälpa människor till ett bättre liv. Hon håller ständigt efter människor som har problem eller har det svårt. 

Angel skyddar dig från allt ont och vägleder dig genom livet."

 

Santa

"Ingen skapar julstämning som Santa. Han gör dig julskön och harmonisk, all hets och stress är som bortblåst. Trött på meningslösa och smaklösa julklappar? Santa ser till att tomtens säck är fylld med precis det du faktiskt önskar dig (även om du kanske inte varit så snäll som du borde).  

Med Santa vid din sida blir knäcken extra seg och smaskig, skinkan saftigare än någonsin och granen inte längre sned och patetisk. Och som tur är ser Santa till att du inte går upp ett gram i vikt trots alla godsaker du stoppar i dig. 

Santa är garanten för en fröjdefull jul och ett storslaget nytt år. Snön ligger gnistrande vit och du får kraft att hantera överförfriskade och påfrestande släktingar."

 
Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.