Strössel

God morgon!
Igår skulle jag göra pepparkakshus eftersom jag fått en herrans massa strössel från både Toja Import och Dr. Oetker. Jag köpte för enkelhetens skull en färdig byggsats men när jag öppnade förpackningen var ALLT i tusen bitar. Totalt krossat var det. Varför kommer man inte på en bättre förpackning till dessa byggsatser? Var och varannan är ju sönder och omöjlig att limma ihop...
 
Som tur var hade jag några pepparkakor kvar från Gille och eftersom det var hål i dessa var det helt perfekt. Nu ligger pepparkakorna på torkning och imorgon ska dom hängas upp om jag kommer ihåg att köpa några fina band till dom. Ett enkelt och fint pyssel :)
 
Strösslet "limmade" jag fast med hjälp av kristyr från Dr. Oetker men det går alldeles utmärkt att göra egen kristyr eller använda smält socker.
 
Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.