En vecka kvar

Hej på er!
En vecka kvar till julafton nu. Om precis en vecka är det en timme kvar till Kalle Anka börjar och man sitter förmodligen och sipprar på lite glögg eller äter chokladpraliner. Jag känner mig i vilket fall som helst väldigt lugn, julklapparna är klara, all bakning och godistillverkning är klar, köttbullarna ligger i frysen och snön ligger som ett vitt täcke utanför fönstret. Det enda som behöver göras just nu är att införskaffa prinskorv, och det är ju kanske inte det allra jobbigaste som finns att göra ;)
 
Jag vill förresten tacka samtliga (nästan 200!) deltagare som tävlade i årets sista tävling här på bloggen. Vinnaren av ett godispaket är Tina som blivit kontakad och snart kommer att få sitt pris. Inträffar inget oväntat så kommer det nog bjudas på fler tävlingar nästa år :)
 
Jag har varit lite dålig på att uppdatera min tomtenedräknare, men nu står den äntligen rätt igen ;)
 
Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.