Bloggen - en kul grej?

Hej alla fina människor som läser min blogg.
Jag känner själv att mina inlägg blir tråkigare och tråkigare och det ber jag om ursäkt för. Det är liksom inte så konstigt att folk slutar bevaka den...jag ska verkligen försöka bättra mig, trots att jag ändå inte känner att jag vill ha krav på mig. Bloggen är ju faktiskt bara en kul grej egentligen!?


Idag har jag bara strosat runt i affärer och kollat på alla fantastiska julsaker (Saffransglögg - har någon druckit det??). Hittade även den sista julklappen till mamma så nu är jag äntligen klar med henne. Två julklappar kvar - nu börjar stressen att släppa :)

Glöm inte min tävling som avslutas på onsdag! (Superfina koppar från Hillhouse)


Postat av: Jennie ♥

ville bara kika in och önska dig en trevlig helg ♥

2011-12-02 @ 16:17:47
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Lisas Jul

Jag känner precis som dig, det blir "tråkigare" inlägg nu när det väl är december. Jag bloggade även förra året och då slutade jag blogga den 1:a advent, för att dagen innan jul skriva ett enda inlägg. Det krävs lite extra engagemang att blogga när julen väl börjat känns det som, för det är inte samma sak tycker då jag! Har själv gjort ett utkast om precis samma sak som du skriver om nu, ska publicera det inom kort. Jag tycker du har bra inlägg! Det är ju oftast en själv som tycker det blir tråkiga inlägg för man har mindre inspiration :)

2011-12-02 @ 17:01:20
URL: http://lisasjul.webblogg.se/
Postat av: Victorias Jul

Tycker inte att du ska känna någon press på att göra roliga inlägg. Bloggen ska ju inte bli en börda utan vara nåt roligt.

2011-12-02 @ 17:30:26
URL: http://victoriajul.blogg.se/
Postat av: Helena - Hellys Jul

örstår din känsla. Jag har också känt att jag undrar varför och vad jag ska säga i bloggen nu. Men det dyker upp saker som jag vill spara och minnas och det är ju en blogg som först och främst är för mig och sen om andra inspireras så är det bara kul. Om det går 5 timmar eller 3 dagar mellan inläggen ska inte spela nån roll. När du har nått du vill delge dig av lägger du ut det.

Ha en go helg!

Kram!

2011-12-02 @ 17:37:25
URL: http://hellysjul.blogspot.com
Postat av: Stockholmsjul

Jag tycker att du ska uppdatera när du känner för det! Nu i jul har vi julbloggare fullt upp med att njuta och göra det vi planerat för så länge så det är klart att det blir glesare mellan inläggen vissa dagar :)

2011-12-02 @ 21:21:28
URL: http://stockholmsjul.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

DU ska verkligen inte känna dig pressad att blogga. Du ska ha bloggen för att det är roligt! :)

2011-12-03 @ 10:39:43
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: MiaMaria

Blogga när du känner för det, då är det roligast :) Jag följer bloggen i Google Reader så jag ser ändå när det är nya inlägg. Det som är jobbigt med det är att jag inte ser hela inläggen utan måste öppna dem i nytt fönster för att kunna läsa. Tror att du kan ändra en inställning på din blogg så hela inlägget syns.

2011-12-03 @ 11:18:18
URL: http://miamarias.blogspot.com/
Postat av: JulGnistan

som du märker i de andra kommentarerna är det en riktig julanda som räknas, spelar alltså ingen roll när nästa inlägg dyker upp. :) Take care!

2011-12-03 @ 16:14:57
URL: http://julgnistan.blogg.se/
Postat av: Madde

så mysig bild



Måste bara passa på att tipsa om min julkalender som pågår nu, varje dag öppnas en lucka m en ny tävling som pågår minst 1v. Massa bakprodukter, barnsaker och annat smått och gott lottas ut, mer än 1vinnare i många luckor:



http://madeleneklund.blogg.se/?tmp=04163303



Tipsar även om detta tävling om ett macaronset:



http://maddesmumms.blogg.se/2011/november/tavling-happystorese.html

2011-12-04 @ 16:50:34
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag stannar iallafall kvar och läser den. Skulle vara kul om andra julälskare också skulle chekka in och kolla in min blogg :) ha de gött!

2011-12-04 @ 21:11:04
URL: http://julenivasa.blogg.se/
Postat av: Fanny

2011-12-12 @ 23:22:30
URL: http://fanny.kimpa.nu/



Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.