En julsaga.

Jag tävlar om filmen En julsaga hos Tinas jul, Gör det du också!Har någon sett filmen förresten, och vad tycker ni i så fall om den? :)

Postat av: Carolina

Hej!

Jag vill passa på att önska en trevlig Lucia och samtidigt tipsa om årets julkalender som pågår för fullt, just idag kan man tävla om DAGENS lucka som innehåller ett fint pris från Barntavlor.se, dessutom pågår 3 stycken julklappsregn där EC Design (klockor), Sagoboxen.se och Little Fairies sponsrar. Dessutom så sponsrar WILLVIN 3:e adventutlottningen, där kan man vinna en VALFRI skötväska - inte illa, eller hur?! ;-) Kika gärna in och var med (om du inte redan deltar). :-) Kram Carolina2010-12-13 @ 22:37:55
URL: http://carolina1979.se
Postat av: penny

Tävla om att bli Veckans blogg:http://peennys.blogg.se/2010/december/veckans-blogg.html

2010-12-14 @ 14:05:33
URL: http://peennys.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- haha sjukt rolig!

2010-12-14 @ 17:37:40
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: e

Jag har den och jag tycker den är bra. Den är väldigt trogen boken och julmysig. Den har sina roliga stunder även om det inte direkt är en komedi så, som sagt trogen boken och det är ju faktiskt en spökhistoria. Men den är bra tycker jag! Bra animerat.

2010-12-14 @ 22:30:56Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


amandasjul@hotmail.com

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.