Kit macaron - Coolstuff.

Coolstuff har en hel del bra grejer som de flesta säkert redan vet vid det här laget. Jag har klickat runt lite på deras sida och önskedrömt och fastnade verkligen för en nyhet - Kit Macaron!

Är det ingen mer än jag som är sugen på att prova göra macaroner men aldrig tar sig tid att försöka? Med detta kit blir det betydligt enklare. Jag tror jag får ta fram hundögonen nästa gång jag pratar med mamma för jag känner nog att jag inte riktigt har råd själv...

Vill ni veta vad jag mer önskar mig från Coolstuff? Klicka HÄR så kommer ni till att tjejers önskelista ;)

 


Uppesittarkväll.

Igårkväll när jag gick och la mig var det vitt utomhus. Imorse när jag drog upp rullgardinen var allting grönt och det enda som återstod utav våran fina snögubbe var ett halvt huvud. Regnet har fullkomligt öst ner här idag, och som vanligt är det svårt att finna någon större julglädje då...lite paketinslagning fick mig dock på bättre humör.

Idag är det i alla fall sista november vilket gör mig otroligt lycklig. Jag har som tradition att varje 30 november ha "uppesittarkväll". För mig känns det speciellt att se klockan slå över till 00.01 1 december. December är ju trots allt den mest fantastiska månaden på hela året. Imorgon får jag äääntligen öppna alla mina kalendrar och självklart titta på julkalendern på morgonen :)


JAG ÄR REDO!



Chokladkalender, Body shops kalender, ICA:s kalender, Bingolottos kalender, SVT:s kalender.

TÄVLING!



Kvällens kristyrlek.


Russinkatt.

Två julklappar till är klara - peppar peppar! Jag förstår dock inte hur jädrans svårt det ska vara att hitta en vettig julklapp till sin pappa. Han gillar öl, mat och inredning (ja, tro det eller ej!). Någon vänlig själ som har något förslag? Någon som kanske vet en bra sida på internet som säljer fina glas? NÅGON?

Snön ligger kvar och jag njuter bara av alla ljusstakar, minigranar och utebelysningen. Jag förstår inte hur ljus kan framkalla så otroligt mycket känslor.... 

Min systerdotter skulle förresten baka lussekatter för första gången i sitt liv i helgen. Hon missuppfattade dock mina halvslarviga instruktioner och när jag tittade till henne efter en stund sa hon nöjt "Amanda, ska vi stoppa in min russinkatt i ugnen nu?"
Sötnosen förstod ingenting när jag sprang efter kameran direkt..


Hej då, första advent.

Dagen börjar gå mot sitt slut och även jag känner mig helt färdig. Huvudvärken har tagit över och jag längtar tills jag får lägga mig och sova.

Dagen har verkligen varit kanonbra. Snön har fullkomligt vräkt ner och bildat ett vackert täcke utanför fönstret och trots att jag inte har några vinterskor ännu kommer det vara mysigt att promenera till skolan imorgon. Ikväll blev det pepparkaksbak och just nu känner jag mig bara väldigt nöjd...och mätt!

Hoppas att ni också har haft en fin första advent...nu ser jag fram emot torsdag! :)


Glöggprovning - SATURNUS.

Först ut i min glöggprovning är Saturnus. Jag fick tre flaskor att prova och dessa har druckits i helgen. Samtliga är nyheter i sortimentet. Vit God jul-glögg (röd finns redan), Glögg med choklad och Glögg med whisky. (De små bilderna är klickbara!)



Tittar man bara på flaskorna så känns de både lyxiga och inbjudande. De två smaksatta glöggarna (choklad och whisky) är två långa och smala flaskor, medans den vita glöggen är kortare och större. Samtliga flaskor går att hitta i dagligvaruhandeln. (De med alkohol i finns på systembolaget.)


Den första glöggen vi smakade var vit God jul-glögg. Detta är en nyhet som är helt alkoholfri och för varje såld flaska skänker Saturnus 1 krona till Världens barn. (Superbra!)
Glöggen hade en "snäll" smak som verkligen passar till barn. Den var len och god och smakade som glögg ska smaka. Den äldsta testaren tyckte att glöggen var lite tam, och vi höll med om allihopa att God jul-glöggen passar främst till barnen.

Kommentarer:
- Lättdrucken.
- God!
- Lite tam kanske, men smakade ändå bra.
- Lagom söt.

3.5/5.


Glögg med choklad var nästa "försökskanin". Jag hade aldrig smakat en chokladglögg förut så jag kände mig lite skeptisk. Glöggen hade en intensiv chokladdoft, och en av testarna beskrev den som "nästan kväljande". En annan tyckte inte att den luktade glögg, men att den doftade choklad. 

Glöggen smakade dock glögg och chokladsmaken var tydlig. Smaken var len, men eftersmaken lite bitter. En av testarna gillade den inte alls, men alla kvinnliga testare tyckte om den. (Alla kvinnor älskar väl choklad!?).

Kommentarer:
- God...
- Godare ju mer man dricker.
- Helt ok, smakar choklad.
- Njaaa..

3/5.


Den sista glöggen från Saturnus var nog den jag mest skeptisk till - Glögg med whisky. Jag gillar inte whisky överhuvudtaget så jag var helt säker på att den inte skulle falla mig i smaken. Det gjorde den dock, för fasen vad god den var! Glöggen smakade precis som en glögg ska smaka och whisky-smaken fanns egentligen inte där, förutom lite i eftersmaken som var lite rökig (på ett bra sätt!)

Alla testare kunde enas om att detta var den godaste glöggen från Saturnus och det var ingen som inte sa meningen "såhär SKA en glögg smaka". Den framkallade julkänslor och hade en len och fin glöggsmak. MUMS!

Kommentarer:
- Den godaste glöggen hittills!
- Smakade inte whisky, men väldigt god.
- Precis såhär ska en glögg smaka.
- Smakar "bandyglögg".

5/5.


Tack till Saturnus för sponsringen. Nästa glögg att testa kommer från Kullamust!


Första advent och första snön.

FÖRSTA ADVENT - var det inte augusti nyss???

Imorse när jag drog upp rullgardinen möttes jag utav en fantastisk syn. Hela gräsmattan var knallvit och från himlen föll det små snöflingor. Det snöar, och ska fortsätta göra det hela dagen. Tyvärr är det någon enstaka plusgrad ute så snön läre nog inte ligga kvar länge, men jag njuter ändå :) Kan första advent bli bättre?

Idag väntar pepparkaksbakning och självklart adventsfika och glöggprovning...vi hörs sen :)



Varför en hink på sadeln tänker säkert ni nu? Jo, det är perfekt när man inte vill ha en frostig sadel på morgnarna ;)


Mjuk pepparkaka.

Jag har aldrig gjort mjuk pepparkaka i hela mitt liv, och när jag berättade för min mamma att jag tänkte göra en blev hon väldigt skeptisk och sa något i stil med "det är ju jätteäckligt". I vilket fall som helst gjorde jag den igår, och jag tyckte den blev supergod. Även min mamma blev positivt överaskad, så det måste ju vara ett gott betyg? ;)



En händelserik dag är nu över...

Det har varit en lång och händelserik dag som började redan halv 9 imorse med tomtegröt. Kvart över 1 var all bakning klar (förutom pepparkakorna som vi istället ska göra på söndag) och redan då var ryggen väldigt öm. Medans min mamma blev supertrött och var tvungen att ta en powernap fortsatte jag med städningen och nu är det rent och fint åtminstone i mitt rum :)

Jag har slängt upp allt pynt, satt upp mina två julgranar och fått både ljusstake och stjärna i fönstret. NÖJD ÄR JAG!

Smakade även den nya Aladdin-asken. SJUUUUUUUUUUUKT GOD!

Saffransmuffins med mandelmassa.

Förra året gjorde jag dessa muffins för första gången i mitt liv och jag blev helt förälskad. Idag var det dags igen och muffinsarna blev helt underbara som sist. Här kommer därför receptet som jag absolut rekommenderar er att prova. Dom blir kanske inte sådär supersnygga, men det är enkelt och gott! :)


 


Imorgon drar julen igång på allvar!

Imorgon är det fredag den 25 november, vilket betyder att allt som har med jul att göra drar igång. Känns nästan som att jag måste ställa klockan för att hinna med allt som ska göras. Det är dock inga saker som jag inte ser fram emot, utan allting är kul, och jag längtar tills det luktar rent och nybakat :)


Årets julvärd 2011.

En månad kvar till julafton och idag fick vi världens överaskning!
....men det blev i alla fall en man som jag trodde ;)


Pepparkakshus och årets julvärd 2011.

Slänger väl upp ett inlägg med kvällens resultat i pepparkakshus-bygget då. Allting gick faktiskt kanonbra ända fram tills jag skulle ställa alla husen på en bricka - då råkade jag självklart riva sönder en vägg. Som tur är sansade jag mig ganska fort, annars hade nog alltihop legat i soptunnan vid det här laget. Jag ska försöka limma ihop det lite snyggt imorgon, annars får jag väl göra ett nytt hus då..

Imorgon klockan 10.30 presenteras förresten årets julvärd HÄR. Vem blir det tror ni? Jag kommer alltid att hoppas på att Mikael Persbrandt intar soffan, fast det är ingen realistisk gissning, men jag tror faktiskt att SVT bryter mönstret och sätter in en man i år igen. Det blir bäst så ;)

 


Vinnaren....och mitt mästerverk!

Jag får börja med att gratulera LOTTA till vinsten i min tävling om julservetter och ett änglaspel. Det dröjer (som vanligt kan jag nog börja skriva) inte länge förrän jag sparkar igång nästa tävling :)


För övrigt försökte jag mig på att bygga pepparkakshus igårkväll. Min tanke var att jag skulle få ihop en hel pepparkaksby i år, men jag tror nog att jag tar tillbaka det där faktiskt. Visst, pepparkakshuset (färdiga delar från IKEA) blev rätt bra, men när jag försökte mig på att göra egna delar idag blev det ojämnt, för tjockt och allmänt fult. Jag ska dock prova sätta ihop delarna ikväll, allting går väl att ordna med lite kristyr och godis menar jag ;)


Gårdagens "mästerverk"....


Expressen.

Igår fick jag ett otroligt hedrande mail av en tjej på Expressen, någon av er kanske också har fått det?

I vilket fall som helst så undrade hon ifall jag ville medverka i deras söndagsbilaga på söndag (första advent). De ville komma hit och göra ett repotage och intervjua mig angående julen, och erbjöd även min blogg att synas i bilagan.

Visst låter det häftigt? I mina ögon gör det i alla fall det.
Jag har dock inte svarat på mejlet, och kommer antagligen inte att göra det heller. Det är svårt att komma med någon vettig förklaring till mitt beslut, men jag känner nog att jag inte har tillräckligt att komma med i en intervju i Expressen. Det känns alldeles för stort, och jag är inte riktigt säker på att jag vill synas så mycket...ännu.

Men hedrande var det minsann, det kan jag skriva under på.

Julen har nått skolan.

Imorse när jag kom till skolan låg det kartonger med julpynt lite överallt, och uppe hos "oss" var granen uppsatt och kransen hängande. Dom hade även lyckats få upp en ljusslinga, så det lyste sådär fint när man gick i korridoren.

Det märks verkligen att julen är på väg. I vissa fönster lyser till och med adventsljusstakar och stjärnor redan och det är så mysigt att vara ute och promenera. Enligt mitt tycke är det kanske liiiite för tidigt att sätta upp ljusstakarna, men det stör mig inte ett dugg att andra gör det ;)

Ikväll väntar pepparkakshus-bygge, och jag köpte även hem några förpackningar pepparkaksdeg till helgen då det blir bakning. Snart är första advent här mina vänner :)


Hemma igen...

Hej!
Nu är jag hemkommen efter en trevlig helg i Stockholm. Tyvärr regnade det hela helgen och trots att så gott som alla butiker spelade julmusik var det svårt att finna någon julstämning. På grund av detta blev det ingen direkt julshopping utan jag köpte endast ett kalenderljus, en chokladkalender (söt va???), duschtvålar, body butter och en söt t-shirt. Julklapparna får vänta som det ser ut just nu...

Nu är i alla fall julen på god väg och denna vecka tänkte jag börja med mitt pepparkakshus-projekt. Bilder kommer allt eftersom...om jag lyckas det vill säga ;)


Snö utan mig?

Det ska snöa här i helgen. Därför är det lite drygt att jag just nu sitter på tåget på väg till Stockholm där det är plusgrader och blåsigt. Själva Stockholms-vistelsen ska självklart bli kul, men det är inte roligt ifall jag missar det första snöfallet. Jag får tänka på att jag istället får gå runt i massvis med affärer och antagligen titta på en massa fina julprylar.

På grund av detta tar jag alltså en liten "bloggpaus" över helgen, och återkommer på måndag. Jag hoppas ni får en fin helg...det ska jag i alla fall ha :)


Glögg, glögg och glögg.

Tidigt imorse ringde en kille från Schenker och frågade om jag sov eller om han kunde komma med paket. Jag sov, men nekade självklart till det och 10 minuter senare stod han ute på våran gårdsplan med ett paket i näven. Det var det sista paketet med glögg...

Nu har alltså alla glöggpaket kommit hem till mig, och nästa helg (adventshelgen) ska jag börja med glöggprovningen och ösa på med recensioner här i bloggen. Jag tackar Kivik, Herrljunga, Saturnus, Kullamust och Blossa för sponsringen :)



Jag behöver nog knappast köpa någon mer glögg i år....


TÄVLING!


Dollarstore.

Idag tog jag en sväng till Dollarstore. Jag är där säkert två-tre gånger i månaden (minst!) eftersom vi har gångavstånd dit. Som jag skrivit tidigare tog Dollarstore fram sina julsaker redan i mitten av september, men jag har ännu inte handlat något från deras julavdelning...

...förräns idag. Det fanns jättemycket jag egentligen ville ha, men eftersom jag trots allt inte behövde allt jag suktade efter köpte jag bara några grejer. Allt detta för 60 kronor :)




Två superfina värmeljushållare...som stora julkulor :)


Sex stycken glöggmuggar.


En "glöggskål".


Och till sist juleskum polka, som jag ännu inte hunnit smaka. Blir till helgen :)


Och vinnarna är...

Nu har jag läst igenom samtliga bidrag i Glögg-tävlingen och Ljus-tävlingen och fått fram två vinnare.

Vinnaren av en glöggprovarlåda från Herrljunga är....
MARLENE!

Vinnaren av ett doftljus från Hillhouse är....
JOHANNA!

Grattis till er!
Och till er andra - deppa inte ihop, för nästa tävling kommer om bara någon dag :)


Fackelbärare.

Något jag kan sakna nu när jag har blivit lite äldre, är när man på lågstadiet/mellanstadiet gick tillsammans med klassen till pingstkyrkan första advent. Självklart tyckte man att det var urtråkigt just då att sitta i en kyrka, behöva vara tyst och lyssna på tråkiga julsånger. Det jag och mina vänner tyckte var roligt var den årliga lottningen av "facklan". Varje år fick en pojke och en flicka ur klassen gå längst fram i ledet till kyrkan med en fackla i handen. Ni anar inte hur lycklig jag blev när mitt namn ett år ropades upp. Extra glad blev jag när min dåvarande pojkvän också fick äran just det året.
D
är gick vi, två förälskade 10-åringar...

Jag minns att vi alltid hade otroligt mycket kläder på oss och att vi alltid kom in lite försent till kyrkan efter att våra fröknar hjälpt oss av med overaller, jackor, täckbyxor, mössor och vantar.

Det var kallt, riktigt kallt faktiskt. I år känns det som att vi kommer få fira första advent med barmark och plusgrader. För att tänka lite positivt så är det väl faktiskt huvudsaken att vi får en vit jul, och det vore ju otroligt ifall vi inte fick det...eller hur?


Årets julklapp.

Imorse avslöjade HUI vad årets julklapp blir och för mig var det inte speciellt väntat...




Juliga nyheter.

Hej på er!
Trots att tävlingen om glöggen endast var en helgtävling fick jag in hela 131 stycken tävlingssvar. Vinnaren kommer jag att presentera samtidigt som vinnaren i ljustävlingen, dvs. på tisdagkväll, eller onsdagmorgon.

Imorgon presenteras årets julklapp 2011 och det finns så mycket spekulationer kring detta så jag inte ens tänker försöka mig på att gissa. Jag hoppas dock att det blir någon "mindre" julklapp, och inte en teknikpryl för 5000 spänn eller nåt...vad tror ni?

Provade för övrigt två juliga nyheter i helgen - Ballerina pepparkaka och Winter caramel. Båda var helt fantastiskt goda och jag kommer utan tvekan att köpa både kakorna och chokladkakan igen :)


Adventsgran.

Idag befinner jag mig i ett kallt Söråker och spelar bandy heeeela dagen lång, och det är därför det är så perfekt med tidsinställda blogginlägg :) 

Igår hämtade vi hem adventsgranen och nu är det bara belysningen som fattas, och den kommer upp till advent. Tänk er, idag är det bara två veckor kvar till första advent - det är underbart! Nu är det bara snön som fattas, sen är lyckan total...

Frosten är åtminstone väldigt vacker.....




Glöm inte bort mina två tävlingar som är igång!

Glögg-tävlingen avslutas ikväll.
Ljus-tävlingen avslutas på tisdagkväll.

Årets första julmarknad.

Vilken underbar lördag!

Frosten ligger som ett vitt täcke utomhus, och jag har precis kommit hem från årets första julmarknad. Det var mysigt att strosa runt bland allt julpynt, godis och drycker. Jag handlade dock inte mer än en farsdagspresent i form av glögg och biscotti. Det mesta var dyrt, och jag nöjde mig med att gå runt och njuta av alla underbara dofter :)

På vägen hem svängde vi in på ICA och köpte saffransbröd. En riktigt god lördagsfika blev det alltså med en premiär av saffran. Ni anar inte hur mycket jag längtar till första advent så jag kan börja baka själv....



Det är också heeelt perfekt att ha en styvpappa som tar med sig julgodis från jobbet! ;)


Brända mandlar.

Idag har jag som många andra julbloggare hämtat ut ett paket från Kivik, innehållande fyra flaskor glögg. Mer om det kommer i ett annat inlägg, eftersom fler företag har sponsrat med glögg, för att jag ska kunna ha glöggtester i år. Tänk vad många generösa människor det finns runt om i vårat land ändå! :)

Ikväll har jag för första gången (ensam) gjort brända mandlar. Det var lite småtrixigt men jag tror jag lyckades helt okej, därför bjussar jag på receptet!


 




HELGTÄVLING!


Paket.

Kan man bli annat än lycklig när det ligger två stora paket i postlådan? Det ena tänker jag inte visa riktigt ännu, eftersom det är vinster till någon av er, men det andra kan jag visa!


TACK TACK TACK TILL FAZER!
Hela fem stycken Dumle Gingerbread låg i det ena paketet, så nu vet jag vad det blir till lördagsgodis i helgen, haha. Jag kommer även att lotta ut en påse eller två så håll ögonen öppna framöver :)

Mina jul-teer.

Imorse när jag drog upp rullgardinen möttes jag utav den finaste frosten i år. Det låter kanske lite konstigt, men det är sant. Hela gräsmattan var vit samtidigt som solen lyste - VACKERT!

Idag är jag ledig och ensam hemma så jag sitter bara och myser med en kopp te. Köpte superfina plåtburkar på IKEA förra veckan och den största använder jag till mina jul-teer. Det blev kanonbra :)



Cozy christmas - Mitt favorit-te just nu. Köpt på Indiska.
Glögg te - Köpt på Village.
Vinter te - Köpt på Village.
Pepparkaka te - Som snart är slut :( Köpt på Kahls te- och kaffehandel.
Lusse te - Köpt på Kahls te- och kaffehandel.



Hittade en fiffig tesil på Biltema också! :)

Pepparkaka + clementin = MMMMM!

Halloj!
Det är verkligen "clementin-säsong" nu. Vi har köpt hem två nät fulla med clementiner och jag har tryckt i mig nästan allihopa. Visst, frukt är bra, men man ska ändå inte äta FÖR mycket ;) Supergoda är dom i alla fall, och lättskalade! Det är nästan så att jag fundera på att byta ut lördagsgodiset till helgen....eller näe, haha.

Igår släckte jag ner i mitt rum, tände pepparkaksljus (från IKEA) och satt och enbart njöt. Dofterna av pepparkaka och clementin blandade sig fint, och det var nästan så att jag övervägde att öppna första luckan i adventskalendern. Eller ja, riktigt så långt skulle jag nog inte kunna gå, men julstämningen börjar åtminstone att infinna sig mer och mer nu :)


Jag har sett snö!!!!

Ja, det är faktiskt sant....
...på ett sätt åtminstone.


Jag spelar bandy (ja, på is) och när isen spolas blir ismaskinerna fulla med snö som sedan töms bredvid planen. Igår hade vi match och det låg små snöhögar runt planen. Det mysigaste som finns är dock när man tränar i mörkret, och arenan är upplyst samtidigt som det snöar - det är heeelt magiskt! Undrar när jag får uppleva det igen....

Imorse var det kallt (peppar peppar) och imorgon ska det bli ännu kallare (ännu mer peppar peppar!). Det är dock inte tillräckligt kallt för att snön ska behaga sig att falla. Förra året vid den här tiden var marken vit. Men men, jag tror som sagt i alla fall att vi får snö till jul (och kanske till advent till och med) så det är okej...

Till helgen funderar jag på att göra brända mandlar, och självklart blir det glöggprovning. Fick hem fyra flaskor glögg på posten igår, och sju stycken är på väg, så det blir mycket att testa och recensera :)


Förresten....
Angående tävlingen - det är inget MÅSTE att länka till den på sin egen blogg utan man får tävla genom att enbart svara på frågan också! :)


TÄVLING!




Vinnaren är...

Jag har nu lottat fram en vinnare av biljetterna till IKEA:s julbord....
....och vinnaren är.....VERONICA!
Ett stort grattis till dig, du har fått ett mail :)

Jag tackar så hemskt mycket för närmare 150 (!!!!) stycken bidrag.


Angående kommande tävlingar.....
Det var meningen att jag skulle lägga upp en tävling idag med Herrljunga som sponsor, men jag har valt att vänta med den i några dagar och istället slänga upp en tävling med Hillhouse bakom priset. Tävlingen dyker upp i eftermiddag, så håll utkik! :)

Första paketet är inslaget!

Hej!
I helgen har jag lyckats få i mig en hel flaska glögg och ett halvt kilo pepparkakor ensam. Jag kommer nog att rulla fram innan julen är slut :) Förra årets lyckades jag bara gå upp ungefär 2 kilo under december, men jag antar att det blir mer i år. Jag har gått ner 30 kilo det här året, och tyvärr går jag upp i vikt väldigt enkelt. Det betyder dock att jag går ner ganska fort också, så mina julkilon är nog borta innan våren igen :)

Idag är det exakt tre veckor kvar till första advent - hur underbart är inte det? Jag firade detta genom att slå in årets första julklapp. Jag är usel på att slå in paket, och har alltid varit det, men ska föööörsöka anstränga mig i år, trots att dom på affärerna är 20 gånger bättre än mig ;)

Sista dagen att tävla om biljetter till IKEA:s julbord också...imorgon drar jag en vinnare...
...och startar även upp en NY tävling :)



Första gången jag använder svart julpapper....varför inte liksom? 


Glögg och pepparkakor.

Igår blev det en hel massa pepparkakor med ädelost och flera muggar glögg. Det går inte att beskriva hur gott det smakade! Min syster gillar inte glögg (hur nu det kan vara möjligt) men direkt när hon kände doften utbrast hon "oj, vad det luktar jul". Tänk vad många känslor dofter kan framkalla!

Jag var lite skeptisk till glöggen från Lagerhaus, men den var supergod :)




Julkortsswap.

Marie (Underbara juletid) har kommit på den roliga idén att ha en så kallad "julkortsswap". Jag tycker det vore superkul ifall vi blev många som skickade julkort till varandra, så klicka er in på DETTA inlägg i Maries blogg och följ anvisningarna för att anmäla er! :)



Vart är snön?

Hej!
Vädergudarna bjuder på regn, och jag blir mer och mer orolig över att vi inte får snö till första advent. Jag är ganska säker på att det är vitt på julafton, men just nu känns vädret hopplöst några veckor framöver och det är svårt att få någon slags julstämning. Jag tänkte dock försöka locka fram den ikväll genom glögg, pepparkakor och ädelost. Säsongspremiär....MUMS!

Pssst...kom ihåg att tävla om biljetter till IKEA:s julbord, sista tävlingsdag är på söndag!




Tävlar om julmust.

Jag är med och tävlar om hela 18 flaskor av Hammars julmust i Johannas julblogg!
Tryck på bilden för att komma direkt till tävlingen :)


Sneakpeak.

Jag ger en liten "sneakpeak" på vad nästa tävling kommer att innehålla för pris. Herrljunga står alltså som sponsor denna gång, och innehållet i paketet var så fint så jag nästan ville behålla det själv ;)

Tävlingen kommer upp nästa vecka någon gång, och som sagt så är priset kanonfint, så missa inte det! :)


Dagens shopping.

Hej!
Jag har haft en kanondag borta i Sundsvall och Birsta city, och fick även med mig en massa fint hem. Allra nöjdast är jag över julkalendern jag köpte på The body shop. Det kändes så förbannat bra att kunna unna sig en kalender för hela 1200 kronor, och nu längtar jag till första december. Första november idag förresten och nog närmar det sig allt :)

Möttes även utav en paketavi när jag kom hem, så imorgon ska jag hämta vinster till en kommande tävling...någon som kan gissa vad det är för pris? ;)


VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.