Ripa Zinfandel

En av alla årets glöggnyheter kommer från Ripa som i år blandat glögg med zinfandel. Resultatet blir en ekologisk vinglögg som är tänkt att passa till allt från ostar och pepparkakor till godis. 
 
Ripa Zinfandel kommer att finnas på systembolaget från och med 3:e november och säljs då i två olika storlekar - 37,5 cl för 45 kronor och 75 cl för 69 kronor.
 
 
Detta är helt klart en av toppnyheterna detta år om man frågar min testpanel här hemma. En fantastiskt bra vinglögg med väl balanserade smaker där ingenting tar över. Glöggen ska smaka bland annat björnbär och plommon och just dessa är svåra att hitta men går ändå att identifiera med tanke på den fruktiga smaken.
 
Både doft och smak är fyllig och det är verkligen en riktigt bra glögg. Den är inte för söt som många vinglöggar kan ha en tendens att vara utan smakerna sitter verkligen där.
 
Som sagt, en riktigt bra nyhet från Ripa och det uppskattas att den finns i två olika storlekar.

Postat av: Anette

Spännande med lite nytt, måste testas :)

2014-10-23 @ 09:39:17
URL: http://enfinjul.blogg.se



Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.