Glögg med svart vinbär

Hej på er!
Vilket höstväder vi har. Det blåser, regnar och är sådär ruggigt ute så man bara vill krypa upp i soffan med en kopp te.....eller glögg. Ja, igår hade vi faktiskt glöggpremiär här hemma. För ett tag sedan fick jag hem ett stort paket fullt med glögg och en utav dessa var Herrljungas nyhet med Svart Vinbär.
 
 
För det första - glöggen är helt och hållet alkoholfri vilket är ett plus från min sida. Jag har en hel del glögg här hemma som jag inte kommer att få dricka förrän jag har ploppat ut ännu en bebis så det är tur att jag har en villig testpanel ;) Det får helt enkelt bli lite dubbla glöggrecensioner i år. Både nu och i december.
 
Dubbelt behöver det dock inte bli när det gäller denna eftersom den som sagt är alkoholfri. Min första tanke när jag öppnar korken och stoppar ner näsan är att den doftar svartvinbärssaft. Det doftar gott alltså, men jag blev rädd att den mest skulle smaka saft. Just därför blev jag så glad när jag värmde på glöggen, kände glöggdoften och sedan smakade den. Det smakade GLÖGG. Glögg med svart vinbär helt enkelt och den var faktiskt överaskande god. 
 
Det är klart att det blir lite sötare och mer åt safthållet när glöggen är helt alkoholfri men jag tycker man lyckats fått fram glöggkryddorna ändå och detta är helt klart en glögg jag gärna tar med mig hem från affären i vinter.

Postat av: Thilda

Vilken lyx med massa glögg hemskickat :)
Va kul att den var god, vill absolut prova den iår!

2014-10-09 @ 22:52:31
URL: http://www.whitechristmas.nu/



Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.