Första december.

Första december....och jag håller på att blåsa bort!
Är det stormen Berit som yr runt här i Norrland? Jag tror det, för det var minsann ingen höjdare att cykla till skolan imorse. Därför är det såhäääääär skönt att jag är ledig imorgon. Då kan jag ägna mig åt att baka och dricka glögg, vilket är två av mina favoritsysslor :)

Såg julkalendern på datorn imorse och den känns lovande. Lite annorlunda, vilket jag gillar. Det är dock svårt att ge någon djupare analys efter en kvart, så jag återkommer om några dagar. Inatt klockan 00.01 öppnade jag första luckorna i mina adventskalendrar. Body shop kalendern innehöll ett schampo...känns ofattbart att jag kommer få en present VARJE dag!!! :)

Imorgon blir det som sagt bakning och jag tänkte bland annat försöka mig på det Leila bakade i sitt julprogram igår - saffransskorpor med pistage och apelsin. Funderar även på att göra nutella cookies och rocky road. (Båda recepten hämtade från Tomtens dotters blogg)

Ikväll blir det Tinas julkök, och för er som inte redan vet det är Jullotta på Liseberg inställt på grund av att det var storm vid inspelningen...tråkigt!


Postat av: Erica AKA Tomtens Dotter

Jag tycker verkligen att du ska testa Nutellacookiesarna! De var verkligen så enkla som Pernilla lovade. Lite kladdiga, men om man blöter händerna när man rullar bollarna så går det finfint!

Och RR är ett måste till jul! Try it, you'll like it :-)

2011-12-01 @ 18:33:53
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Postat av: alexandras jul

lovar dig att saffransskorporna är det godaste du ätit! bakade en sats häromdgen och allt är slut ahaha...ska baka en ny sats igen och denna gången är det till att ge bort!;-)

2011-12-01 @ 19:40:38
URL: http://alexandrasjul.blogspot.com
Postat av: Marie/Underbara Juletid

Åh, har ni Berit på besök, här plockade hon med sig mina blomkrukar och pynt utomhus.. Vi hittade det i skogen. Ha en toppendag med glögg och bak, blir lite avis, själv ska jag plugga. Inte lika kul, men förstås intressant.

2011-12-01 @ 20:43:29
URL: http://julen.gladers.net
Postat av: Haidi Jakobsson

Snart jul hihi! Hoppas du har en trevlig fredag :'D



PS. jag har en julkalender på min blogg, tävla!

2011-12-02 @ 14:38:52
URL: http://haidisblog.se



Skriv din kommenter här:
MEN - Undvik att enbart göra reklam för din hemsida/blogg, dessa kommentarer tas bort direkt.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar

VÄLKOMMEN
Till Sveriges mysigaste julblogg


[email protected]

Hej!

Denna julblogg startades år 2010 och drivs av mig, Amanda, en tvåbarnsmamma från Hälsingland. Bloggen är som mest aktiv under månaderna september - december då tusentals julälskare tittar in och läser. Jag bjuder på allt från härliga julrecept och tips & trix till tävlingar och recensioner. Allt har såklart med julen att göra :)

Frågor? Samarbetsförslag? Tveka inte att höra av dig.
Min mail läses varje dag och du hittar adressen här ovan.